Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Palandöken Belediyesine Yeni Logo
Haber Ekle
429
429
4132
Yerel
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
Geri dön
5.6.2012
0 Yorum
2040
okuma
Kurumsallaşma adına yeni bir çalışmaya imza atan Palandöken İlçe Belediyesinin yeni logosu belli oldu.
Palandöken İlçesinin coğrafyası, iklimi, ekonomisi, turizmi, tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkaracak, özgün, yaratıcı, işlevsel ve akılda kalıcı yeni bir logoya sahip olmak için yarışma düzenleyen Palandöken Belediyesi’nin yeni logosu değerlendirme komisyonu tarafından belirlendi. 295 kişi tarafından tasarlanan toplam 512 logonun yarıştığı yarışmada, değerlendirme komisyonunun Belediye meclis salonundaki değerlendirmeleri sonucu belirlenen logo açıklandı.
AKADEMİK JÜRİ ÜYELERİ YENİ LOGOYU BELİRLEDİ
Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, başkanlığında toplanan komisyonda yer alan jüri üyelerinden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümünden Aydın Zor, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Grafik Tasarım Bölümünden M. Ferruh Haşıloğlu, Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünden Köksal Bilirdönmez, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Zafer Lehimler ve Türkiye Grafikler Meslek Kuruluşu üyesi Orhan Ardahanlı dan oluşan jüri üyesi Palandöken İlçe Belediyesini yeni logosunu belirledi.
BAŞKAN BULUTLAR, “İLÇEMİZE YENİ LOGOMUZ HAYIRLI OLSUN”
Palandöken Belediye Meclisinde onayını da alan yeni logo tanıtımı yapıldı. Yeni logo tanıtımı Belediye Encümen salonu da gerçekleşti. Tanıtım toplantısın da konuşan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Kurumsallaşmanın ön plana çıktığı günümüzde belediyelerde bu yarışta geri kalmamalıdır. Kurumsallaşmanın en önemli öğelerinden birisi de marka pazarlamasında önemli bir yer tutan logolardır.
Logomuzun değiştirilmesi de bu düşünceler kapsamında gerçekleştirilmiştir. Yeni logomuzun daha özgün ve daha akılda kalıcı bir yapıda olması gerekiyordu. Bu çerçeve içerisinde Palandökenimizin, coğrafyası, iklimi, ekonomisi, turizmi, tarihi ve kültürel özelliklerini içinde barından yeni bir logoya kavuştuğumuzu düşünüyorum. Erzurum’umuza, ilçemize ve belediyemize hayırlı olsun” dedi.
KÂĞITHANE KAYMAKAM BİRİNCİ OLDU
Yaklaşık dört ay süren logo yarışmasın da 295 kişini katıldığı 512 eserden İstanbul Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer’in eseri birinciliğe layık görülerek logo için konulan 5 bin liralık ödüllünde sahibi oldu. Palandöken Belediyesi Encümen salonu da yapılan sade törenle Başkan Bulutların elinden ödülü alan Kaymakam Verıcıer, eserini birinci olmasın dan dolayı mutluluğunu dile getirdi. Logo yarışmasın da ikinciliği Ali Zeyrek ve üçüncülüğü Fethi Yetiş oldu.
ERZURUM (İHA)
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
2040
Yer
Yerel
Erzurum
/ Palandöken
0
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
---
Açıklama
http://www.erzurumhabergazetesi.com/33645-palandoken-belediyesine-yeni-logo
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
Erzurum Hayranları
adlı kullanıcının
diğer haberleri
İşyeri hırsızlığına karşı alınacak önlemler
Hukuk Köşesi
2303 izleme
Bilinen Hırsızlık Çeşitleri ve Basit Ama Haya
Hukuk Köşesi
1978 izleme
“Esenyurt’a ‘Satmıyor’ Diyenler Haset İçindel
Yunus Seven
1965 izleme
Vanlı Depremzede Ailelere Güneysu'da Geçici K
Yunus Seven
2380 izleme
Darıca Şubesi “Kaynaşma Gecesi” Düzenledi
Yunus Seven
3491 izleme
Şizofreni tedavisinde en etkili yöntem
Sait Üzüm
1919 izleme
Ukra İnşaat Atilla Yavuz
Yunus Seven
2432 izleme
Ukra İnşaat "Çocuklar Sokakta Solmasın" dedi
Yunus Seven
1857 izleme
İstanbul surlarının sırrı belgesel oluyor
Tekin Gün
2040 izleme
132 yıllık çılgın proje gerçek oluyor Ovit Tü
Rize Sevdalıları
1960 izleme
MS tedavisinde yeni umut
Sait Üzüm
2162 izleme
Kutlu Doğum Haftasında Kan Bağışı Seferberliğ
Ordu Hayranları
2154 izleme
Yoğurtta afrodizyak etkisi
Sait Üzüm
1961 izleme
Salam, sucukta karma ürüne son
Sait Üzüm
1798 izleme
Limonatadan gelen şifa
Sait Üzüm
2287 izleme
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Haberi Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Haber429/Palandoken-Belediyesine-Yeni-Logo
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Haber içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap