Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Ben Burdayım.
Yazı Yaz
906
5200
Yaşamın İçinden
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
10.12.2013
0 yorum
1314
okuma
Nasılsın? Dur bir saniye senden önce bunu kendime sormalıyım ama önemi var mı ki? Nasılsa iyiyim ve bunun farkındayım ama nasılsın sorusuna gerçekten iyi olduğu için iyiyim demek hatta gülücükler saçmak ve buna engel olamamak çok başka bir duygu. Özür dilerim. Gelelim sana. En son nasılsın diyordum. Sen iyisindir. Sen hep iyiydin. Ben varken nasılsan ben yokkende öyleydin. Kendi ağzınla söylemiştin unuttun mu?
-Nasılsın?
-Aynı..
Aynı. Çünkü aynı olan hep sensin. Hiç değişmeyen, değişmek için çaba harcamayan adam.
Senin kimyanı çözdüğümden beri değişime uğrayan ben oldum haberin var mı? En büyük değişimi söyliyim mi. Bak gülüyorum. İyi bak. Gözlerimin içi gülüyor farkında mısın? Ve en sevindiğim şeyde senin gibi başkalarıyla unutmadım seni, hiç denemedim hatta. Kendi içimde bitirdim herşeyi. Zerre kalmadı anlıyor musun? Zerre kalmadı. Ve işte mutluyum. Sen yoksun ve mutluyuum. Bunu defalarca söylemek hoşuma gidiyor. Çünkü bu zamanı çok bekledim ben. Günlerce haftalarca değil orda dur. Senelerce. Evet senelerim gitti.
Tabii bu kadar değil. Her kadın önce sıradan değişiklikler yapıp sonra unutmayı dener. Değişimi unutmanın bir yolu sanar. Ben önce seni unuttum sonra değişime başladım. Hmm en basidinden önce saçlarımın rengiyle oynadım. Sonra vurdum makası. Eğer seni unutmak için kafamı dağıtmak için yapsaydım pişman olabilirdim belki ama senin için onca şey yaptıktan sonra bu fazla geldi ve kendim için vurdum her makası saçıma. Kendim için attım kutu kutu boyaları çöpe. Bakışım, duruşum, konuşmam. Herşeyim değişti herşeyim. Ben değiştim. Şimdi sakın geri gelme bak söylemiş olayım. Çünkü sen üzülürsün. Bu gözlerde olmayışını gördüğün için üzülürsün. Adını söylerkenki sesimi özlersin ama duyamazsın, üzülürsün. En çokta koluna birini takmadan nasılda unutabildi der,üzülürsün. O yüzden gelme sakın.
Ardından mutluluklar dileyeceğim aklına gelir miydi? Mutlu ol sevgiliii. Bir zamanlar sen beni mutlu ettin, şimdide sen mutlu ol. Olabilirsen.
İşte gördüğün gibi. Ben bendeyim. Eskisinden çok daha güçlü, kendini farkına varmış bir ben var karşında. Kendime sözler verip tutmamazlık yapmadım. Sadece elimin ucuyla ittim ve bir daha dokunmadım geçmişe. O sayfaya. Hatta çok yıpranmıştı. Çok kez silinmişti adının üstü, çok kez karalanmıştı diye, bende attım o sayfayı. Bir daha görmeyeceğim, ama senin sürekli gözüne batan bir yere.
İşte böyle. Sensizken mutlu olamayacağımı düşündüğüm günleri kahkahalarla geçiriyorum, tekrar söylüyorum, keyfine bak, ben burdayım sevgili.Eskisinden çok daha güçlü,çok daha yeni.
http://bayansobe.blogspot.com/
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1314
Yer
Yaşamın İçinden
10.12.2013
1
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
---
Kaynak
http://bayansobe.blogspot.com/
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
Sena Altuntaş
adlı kullanıcının
diğer yazıları
Herşeye Rağmen Hayat Yaşamaya Değer
Mustafa Celep
1608 okuma
Zaman Geçip Gidiyor Gözlerimizin Yaşına Bakma
Mustafa Celep
1250 okuma
Bu Gün Benim İçin Muhteşem Geçecek
Mustafa Celep
1259 okuma
Zoru Başarırız İmkansız Zaman Alır
Tarık Tatar
1092 okuma
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
Mustafa Celep
1497 okuma
Ders Almalı İnsan
Tarık Tatar
1190 okuma
Bir Delinin Elinden
Dead Man
1047 okuma
Kahve Falına Nasıl Bakılır? Kahve Falı Yoruml
Faydalı Rehber
1121 okuma
Kendinizi Bu 6 Negatif İnsandan Koruyun
Tarık Tatar
1110 okuma
İnsan Ekonomisi
Alper Suiçmez
1413 okuma
Patron Olmakla Lider Olmak Arasındaki Fark
Kalem Kağıt
1116 okuma
Ünlü Yazarlardan Hayata Bakış Açımızı Değişti
Kalem Kağıt
1213 okuma
Vazgeçerek Başarıya Ulaşın!
Cumhur Ceylan
1102 okuma
Kendiniz Olma Cesaretine Sahip Misiniz?
Siyah Giyinen Adam
1115 okuma
Bunu Sen Mi Seçmiştin? Şimdi Ne Oldu?
Siyah Giyinen Adam
1103 okuma
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Yazıyı Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Yazi906/ben-burdayim
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Yazı içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap