Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Önümüzde Güzel Bir Durak Var Yeni Yıl
Yazı Yaz
928
3268
Makale
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
30.12.2013
0 yorum
1460
okuma
Hayatımızın rutin akışı içinde zaman zaman duraklara ihtiyaç hissederiz. Belki bir an için de olsa durup dinlenmek; yaşantımıza farklı bir yön verebilmek, zamansızlık nedeni ile sürekli ertelediklerimizi bir an önce hayata geçirebilmek adına. Belki de içimizde durgunlaşan yaşam pınarını daha aktif ve çoşkulu hale getirebilmek için.
İşte bunun için önümüzde güzel bir durak var: YENİ YIL.
Yaşadığımız tüm güzellikleri içimize sindirip, olumsuzlukları bir nefeste unutabileceğimiz ve yepyeni umutlarla merhaba diyebileceğimiz güzel bir yıl.
Bu yeni yılla beraber yaşımıza bir çentik daha attığımızı, ama o nispette tecrübelerimizi katmerleştirdiğimizi düşünerek kollarımızı kocaman açalım. Yeni umutlara, yeni heyecanlara, yepyeni güzelliklere merhaba demek için; daha çok sevmek ve sevilmek, daha çok umutlanmak için…
”Bugün başımıza gelenler dün düşündüklerimiz, yarın başımıza geleceklerse bugün düşünmekte olduklarımızdır.”
O halde olumsuz her ne varsa bir yana bırakıp; olumlu düşünerek, hayatımıza hep güzellikleri çağırarak yüzümüzdeki kocaman tebessümle yeni yılı karşılayalım gönülden, tüm çoşkumuzla.
Bu yeni yıl; bizim en yakın durağımız olsun hedeflerimize başlamamız adına. Kendimizle, geleceğimizle, sağlığımızla ve sevdiklerimizle ilgili olarak en çok yapmak istediklerimizi düşünce süzgecimizden geçirip uygulamaya koyalım birer birer. Yılmadan, bıkmadan, azimle ve sebatla.
Her ulaşılan hedef bizler için diğer hedeflerimize ulaşmamızda itici bir motivasyon etkisi yapacaktır hiç kuşkusuz.Önemli olan belki de ilkine başlayabilmektir, ne dersiniz?
Bu yıl bazılarımız için sigarayı bırakacağımız, bazılarımız için diyete gerçekten başlayacağımız, bazılarımız için yeni iş imkanları yaratacağımız, bazılarımız için idealimizdeki eve kavuşacağımız, bazılarımız için hayalimizdeki aşkımızla bir araya geleceğimiz, bazılarımız için rüyalarımızdaki tatili yaşayacağımız, bazılarımız için anne-baba olacağımız, ama hepimiz için çok sevip, çok sevileceğimiz bir yıl olsun.
Sağlıklı ve mutlu yıllara
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1460
Yer
Makale
30.12.2013
1
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
---
Kaynak
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
Eskişehir Portalı
adlı kullanıcının
diğer yazıları
Boğaz'ı donduran İstanbul kışları
Faruk Cansu
2265 okuma
Dedeleri Sultan Abdülmecid'in huzuruna çıkıp
Faruk Cansu
1789 okuma
Mutlu olmak varken, bu dünyada
Ekrem Şensu
1917 okuma
Tetris, beyin gücünü artırıyor
Ekrem Şensu
1758 okuma
Can sıkıcı sorular
Mustafa Nuri
1942 okuma
İman ve güvenlik
Mustafa Nuri
1811 okuma
Madde madde mü'min kadının kimliği
Myname isno
1885 okuma
Birbirimizi Tüketmeyelim
Hayri Genç
1813 okuma
Fransa Anayasa Konseyi'nden Fransaya hukuk De
Yunus Seven
1997 okuma
Çekirge yiyerek Peygamberimizin mezarını koru
Mustafa Celep
1885 okuma
Örtünmek dini gerekliliktir
Mehmet Deveci
1749 okuma
Vakit, zinneni zamanı...
Mehmet Deveci
1877 okuma
Ahlaki değerlerimizle yaşamak
Mehmet Deveci
1919 okuma
Suriye Ata Yurdum
Mehmet Deveci
2211 okuma
Haddi aşanlar
Myname isno
2210 okuma
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Yazıyı Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Yazi928/onumuzde-guzel-bir-durak-var-yeni-yil
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Yazı içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap